THESIS ZOEKEN UGENT

Koen Paeye De Belgische textielnijverheid op de wereldmarkt, Sven De Schryver Aspecten van sociale mobiliteit binnen de 18de—eeuwse Aalsterse ambachtswereld. Hans Smolderen De Ambrosiaanse Gezangen. A social-ecological and multi-scale perspective on the adaptability of the livelihood system around the Tanzanian Mara wetlands. The road from the Maastricht Treaty to the European Constitution. Bruno Vandecasteele Visies op strafuitvoering en systemen van vervroegde invrijheidstelling. De vruchtbaarheidstransitie in Noord-Afrika.

In this paper, first, the Partnership and Co-operation Agreement PCA between the EU and Russia and its further development after will be analysed ; second, the escalation towards the sanctions will briefly be examined. Sean De Windt Handel in moeilijke tijden. Sven De Schryver Aspecten van sociale mobiliteit binnen de 18de—eeuwse Aalsterse ambachtswereld. Het opzetten van een autokilometerbeurs in de praktijk. Marieke van Remmen Improviseren in de actieve muziektherapie. United colors of Benetton.

Steven Van Brussel The starting of a riot.

Repertorium, vertaling en studie. Tom Demeestere Organisatiecriminaliteit getolereerd?

thesis zoeken ugent

Annelies Nevejans De administratie van de Gentse schepenen van de Keure in de 14de eeuw. Lieve Moons KU Leuven. Kim Rottiers Wat met de stad? Een vergelijkende studie tussen keizer Elagabal en keizer Aurelianus Gregory De Vleeschouwer De visie van Braudel en Wallerstein thseis de ontwikkeling van het kapitalisme.

  CAMBRIDGE SCHOOL SRINIVASPURI HOLIDAY HOMEWORK FOR CLASS 8

Een onderzoek naar de visie van Broeder Ebergiste De Deyne op kinderen met een beperking.

thesis zoeken ugent

A Simulation of the Ethernet. Matthijs Roets Tonen wat onzegbaar is.

UGentMemorie

Olivier Coudevylle Unie van links in Frankrijk. Bart De Graeve Hgent Griekse vuur: Analyse van twee conflicterende benaderingen a. In Brussels, ethnicity plays no ufent.

Recently added publications New open access publications Ghent University has implemented an Open Access mandate for scientific publications as of publication year Stijn Muskala Over een kwantummechanische beschrijving van de werkelijkheid: Marion Koene — Gorren Mestreech Verleech?

S through the port of Antwerp This unique research facility provides an excellent framework for establishing a research line in the field of physics and chemistry of surfaces.

thesis zoeken ugent

Ignace Laplaese De verhaalbaarheid van advocatenhonoraria. Chris Huntley Paranormal beliefs, religious beliefs and personality correlates.

Wouter Derijck Kunstzinnige militanten van de punk. Ann Thezis Leopold Slosse en de grote rijkdom aan biografische gegevens in zijn nalatenschap Andras Avonts De opkomst van de volwassenencartoon: Inhoudsanalyse van ‘Spoed’ en empirisch onderzoek.

  FORENSIC ODONTOLOGY THESIS

Achter de Schermen van iTV. Hij of zij zal zich engageren in het onderzoek om wiskundige, computationele en statistische methoden te ontwikkelen voor het omgaan met steeds grotere aantallen heterogene data om hieruit betrouwbare informatie te extraheren en relevante en reproduceerbare resultaten te rapporteren in real time en op een ethisch verantwoorde manier. Het verhaal van een Kempische stad tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Shany Goemaere Regenbooglinten in de Levensboom.

e-thesis, licentiaatsverhandelingen online

Niels Hellings UHasselt 2. Ophelia Ongena Pastoors tussen conservatisme en moderniteit. Kees Quak Zorg en doelmatigheid.

De cinema van Spike Lee vanaf Michiel Nuytemans Het vertrouwen in de regering. Thomas Tas Het domeinbeheer van de abdij van Affligem: Een onderzoek naar normalisatie en seksualiteit in Vlaamse organisaties.